HUIDVERZORGING

Extenso is een kwaliteit goed huidverzorgingsmerk. Een merk die zich niet alleen richt op gezichtsverzorging van de vrouw en van de man. Dit merk is: dierproefvrij, bevat het geen overbodige parabenen, minerale oliën en geur- en kleurstoffen. Alle behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Mocht u last hebben van acne, dan raadt ik de behandeling: IK Skin & Acne. 

Extenso Mini

Geschikt voor alle huidtypes.

Deze kleine behandeling bestaat uit: reiniging, zachte scrub, wenkbrauwen epileren/harsen, aanbrengen 24H créme & wenkbrauwen stylen.

30 minuten: €26,-

Extenso Detox

Geschikt voor alle huidtypes.

Een reinigingsbehandeling met onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen in model epileren/harsen  & een zuiverend, herstellend kleimasker.

40 minuten: €35,50


+  ontspannende gezicht/hals/decolleté massage & dag/avond make-up = 

60 minuten: €43,50 

Extenso Meet Me

Geschikt voor alle huidtypes. 

Maak kennis met Extenso! In deze behandeling wordt de huid gereinigd en maakt u dus kennis met de producten van Extenso. Ook worden de wenkbrauwen geëpileerd/geharst. 

Cadeau: u krijgt een probeersetje met een aantal producten van Extenso mee naar huis t.w.v. €15,95.

35 minuten: €38,-

Extenso For Men

Mannen, voor jullie is er óók een behandeling. En omdat jullie niet té lang in de stoel willen liggen maar wel om jullie huid denken, kom ik met deze behandeling aanzetten. Een behandeling die de huid diep reinigt en goed hydrateert, dit allemaal in 30 minuten!

30 minuten: €28,-

Extenso Plump-it-up

Geschikt voor alle huidtypes. 

In deze behandeling wordt de huid diep gereinigd door een peeling en door een peel off mask (dit masker zorgt ervoor dat stoffen uit maskers/serums nog dieper de huid worden opgenomen). Ook wordt de vochtgehalte in de huid op peil gebracht door hydraterende serums en maskers. Incl. wenkbrauwen epileren/harsen.

60 minuten: €57,50


+ oogmasker & ontspannende gezicht/hals/decolleté massage = 

 75 minuten: €70,-

Extenso Smooth Repair 

Geschikt voor alle huidtypes. 

Dé repair behandeling om uw huid tijdens de maanden van de zon in de beste conditie te krijgen! Deze behandeling is inclusief wenkbrauwen epileren/harsen & wenkbrauwen verven.

In deze behandeling worden 2 hele belangrijke ingrediënten gebruikt: algen & honing. Algen om haar kalmerende eigenschappen & honing om zijn herstellende werking. 

Cadeau: U krijgt een potje honingscrub mee naar huis.

45 minuten: €47,50


+ onzuiverheden verwijderen & ontspannende gezichtsmassage =

75 minuten: €66,50