HUIDVERBETERING

IK Skin Perfection werkt alleen met 'groene cosmeceuticals'. We spreken van cosmeceuticals wanneer de werking van producten tegen de farmaceutische grens aanligt. Door de hoge dosering actieve werkstoffen en lagere pH waarden dan cosmetica, werken cosmeceuticals veel dieper door in de huid. Door hoge dosering werkstoffen zorgen wij voor intensieve huidverbetering, Ook worden verschillende huidaandoeningen zoals acne, rosacea en pigmentaties dieper in de huid aangepakt, daar waar de oorzaak zich bevindt. Zo verbetert de huidstructuur, verminderen huidirritaties en ziet de huid er weer stralend en gezond uit! 

Clean My Skin

Voor de normale tot vette huidtypes. 

Huidverbetering met de producten van IK Skin Perfection en met apparaten.

In deze behandeling wordt de huid diep gereinigd door microdermabrasie en door het hoog frequent apparaat. Incl. wenkbrauwen epileren/harsen.

30 minuten: €35,-

IK & My Skin

Geschikt voor alle types, zelfs voor de zeer gevoelige huiden.

Maak kennis met de producten van IK Skin Perfection! Huidverbeterend en natuurlijk in 1 product. Zelfs geschikt voor de (zeer) gevoelige huid. 

Huidanalyse, reinigen, wenkbrauwen epileren/harsen, een zachte scrub, masker, handmassage en aanbrengen 24 uurs crème en oogcrème. 

35 minuten: €38,50


Met ontspannende huidverbeteringsmassage? + €10,-

IK Skin & Acne

Voor de onzuivere huid, acne en/of acnelittekens.

Met milde en effectieve zuren wordt er, afhankelijk van het type acne, een doelgericht acneprogramma opgesteld. Hiermee wordt uw huid gereguleerd en zullen imperfecties verminderen. Ook krijgt u tips over voeding, lifestyle en productadvies. 

45 minuten: €54,-

IK Skin & Summer Smooth

Voor elk huidtype, het meest gericht voor de anti-age.

Een huidverbeterings-ontspannende behandeling. Dit is een speciale actie en de actie duurt zolang de voorraad strekt.

Deze behandeling bestaat uit het reinigen van de huid, een heerlijke, verkoelende scrub, een extra reiniging, wenkbrauwen epileren/harsen & wenkbrauwen verven, een kleimasker om de poriën te zuiveren, een bindweefselmassage om de Botufix serum (anti-age) in te masseren en aanbrengen oogcréme, zonnebrand en stylen van de wenkbrauwen.

45 minuten: €85,- 

INCLUSIEF: fullsize producten van IK Skin Perfection: Botufix serum 30 ml, IK SUN SPF50 100 ml & de honingscrub (mini size) alles t.w.v. €70,-

De behandeling kost dus slechts: €15,-!

IK Skin & Redness

Voor de (zeer) gevoelige, geïrriteerde en/of rode huid.

Een mild en effectief behandelprogramma die uw huid verlichting biedt bij gevoeligheden en roodheid. De reactiviteit van uw huid wordt verminderd. Een behandeling die u ontspanning biedt en uw huid voorziet van ultiem comfort en verfrissing. Uw huid wordt in balans gebracht met als doel om een gezonde en een sterke huid op te bouwen. Incl. wenkbrauwen epileren/harsen

40 minuten: €58

Met kalmerende huidverbeteringsmassage? + €10,-

IK Skin & Age

Voor rimpels, fijne lijntjes en/of verslapping van de contouren.

Rimpels en fijne lijntjes.... die zien we liever (nog) niet. We willen mooi oud worden! Daarom is het goed om de tekenen van het ouder worden aan te pakken.

In deze behandeling verdunnen we de opperhuid en stimuleren we de cellen die collageen, elastine en bindweefselcellen moeten aanmaken. De spankracht van uw huid wordt verbetert, fijne lijntjes verminderen en de tekenen van vermoeidheid en veroudering vervagen. Incl. wenkbrauwen epileren/harsen

55 minuten: €77,50

Met ontspannende huidverbeteringsmassage? + €10,-